Afstudeerstage met een internationaal karakter!

Er is weer een nieuw gezicht op de afdeling Marketing. Op 31 januari 2022 mochten wij Channa welkom heten. Voor het laatste onderdeel van haar studie International Business aan Avans Hogeschool ‘s-Hertogenbosch, zal zij een afstudeerstage bij ons volgen. Een stage met een internationaal karakter!

Zoektocht naar een passende afstudeerstage
‘Ik studeer International Business en voor mijn laatste fase ging ik opzoek naar een passende afstudeerstage. Mijn studie is in de richting van marketing en communicatie, maar mijn interesse voor de sector bouw en techniek is al enige tijd aan het groeien. Daarom was ik vastberaden om een afstudeerstage te vinden waarbij ik mijn huidige vaardigheden en interesse goed kon combineren.’ Zo is Channa met haar zoektocht bij DIT terecht gekomen. ‘Na het sollicitatiegesprek bij DIT, was de eerste indruk gelijk al top. In tegenstelling tot andere bedrijven merkte ik bij DIT echt interesse voor wat ik te vertellen had.’ Gelukkig was Channa net zo enthousiast als wij en kon de samenwerking beginnen.

Eerste indruk
De eerste dag kreeg Channa een tour door het hoofdkantoor in Waardenburg en was er een kennismaking. ‘Iedereen was heel erg vriendelijk en behulpzaam, als ik vragen had was er altijd wel iemand bereid om ze te beantwoorden. ‘Channa voelde zich al snel thuis. ‘Als mijn eerste week een voorbode is wat nog komen gaat, dan zou ik een stage bij DIT zeker aanraden. Ik krijg genoeg de tijd en ruimte om aan mijn scriptie te werken en merk ook dat er vanuit het bedrijf meegedacht wordt, wat erg fijn is!’ Voor Channa is er natuurlijk nog een hoop te ontdekken en te beleven, maar gelukkig is de eerste week al goed bevallen.

Nieuwe uitdaging
De aankomende maanden zal Channa onderzoek doen, hoe het label Larex haar positie kan versterken en de communicatie met de Poolse doelgroep kan optimaliseren. Uiteindelijk zal zij hiervoor een adviesrapport opleveren. ‘Ik kijk uit om het aankomende half jaar aan de slag te gaan voor DIT en hoop een mooi rapport op te kunnen leveren’. Naast werken aan haar scriptie zal Channa in haar tijd bij DIT ook het Marketing & Communicatie team ondersteunen bij diverse werkzaamheden. Gepubliceerd op 04 februari 2023

Nieuws en stageverhalen

Nog even verder lezen? Bekijk hier alle nieuwsberichten en stageverhalen