Focus op veerkracht, capaciteit en kwaliteit in de Techniek, Bouw, Metaal en Schildersbranche

Met 2020 beginnen de bedrijven van DIT Holding aan hun derde decennium van gespecialiseerde dienstverlening aan de sectoren Techniek, Bouw, Metaal en Schildersbranche. Er veranderde veel, de afgelopen jaren, maar de focus is nog steeds gericht op veerkracht, capaciteit, kwaliteit en leveringszekerheid. Daarbij ligt in 2020 opnieuw veel nadruk op de juiste vakman voor jouw project.

We vertellen je niets nieuws als we zeggen dat het aanbod van Nederlandse vakmannen schaars is. Daar verandert in 2020 weinig aan. Door efficiënt met de beschikbare capaciteit om te gaan, kunnen we nog steeds leveringsgaranties bieden. Het is een van onze vakgaranties. Bij DIT Holding kijken we samen met jou scherp naar mogelijkheden om gevraagde en beschikbare vaardigheden optimaal bij elkaar te brengen.

We kijken over alle grenzen heen

De juiste vakmannen vind je via DIT Holding. Daar doen we alles aan. Kan bepaald werk uitgevoerd worden door een leerling-elektromonteur of –timmerman, begeleid door een ervaren vakman? Dan leggen wij daar de juiste verbindingen voor. Goed kijken naar wat mensen in hun mars hebben en creatief omgaan met de beschikbare capaciteit, maakt altijd meer mogelijk. Daar profiteer jij van, als relatie van DIT, maar daar profiteren ook potentiële vakmannen van. Die krijgen immers de kans om zich in het vak te bekwamen.

We kijken over de grenzen van opleidingen en ervaring heen. Ook kijken we letterlijk over de grenzen. Met het netwerk van Larex beschikken we over unieke kennis en slagkracht als het gaat om het werven en binden van EU-vakkrachten. We zijn actief in Polen, Duitsland, Hongarije, Roemenië, Tsjechië en Slowakije. In Roemenië, waar het aanbod van gekwalificeerde vakmannen van hoge kwaliteit is, hebben we sinds 2019 zelfs een eigen vestiging. Hiermee neemt onze wervingskracht in dit land sterk toe.

Linksom of rechtsom, DIT en Larex zorgen voor de juiste vakman op de juiste plek

Deze vakmannen hebben bij ons een plek als volwaardig medewerker met een contract dat past bij hun ervaring. Als werkgever bieden we zekerheid op werk en inkomen en op uitdagende projecten in de eigen regio. Vanuit deze basis biedt DIT Holding een breed pakket aan services:

  • Uitzenden van Nederlandse én EU-vakkrachten voor maximale flexibiliteit tijdens projecten.
  • Detacheren van vakmannen om versterking langere tijd in te zetten, maar wel flexibel te blijven.
  • Inhuur van ZZP’ers om een concrete opdracht uit handen te geven, ook hierbij ben je verzekerd van kwalitatief goed werk.
  • Werving & Selectie voor het vinden van de juiste vakman die direct bij jouw organisatie in dienst kan treden.
  • Detavast zodat je na de proeftijd pas hoeft te beslissing of de vakman in dienst zal treden.

Klaar voor de job

Vakmannen van DIT Personeel en Larex krijgen altijd goede (veiligheids)instructies mee. Ook zorgen we voor deugdelijke werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen en goed gereedschap. Dit stellen we gratis beschikbaar aan onze medewerkers, zodat ze nergens anders aan hoeven te denken dan aan het uit te voeren werk. Onze accountmanagers zorgen ervoor dat ze tijdig op de werklocatie aanwezig zijn en weten wat er van hun wordt verwacht.

Voor u, als opdrachtgever, is de zekerheid van levering erg belangrijk. De juiste vakman op de juiste plek, op het juiste moment. Dáár draait het om. En dat is precies waar wij ons in 2020 weer met plezier voor inzetten.