Stijging algemene tevredenheid medewerkers DIT en Larex!

Onze medewerkers van DIT Personeel en Larex zijn bepalend voor ons succes en dat maakt het extra belangrijk dat iedereen met plezier naar het werk gaat. Daarom vroegen wij dit voorjaar naar de mening van onze medewerkers hun werkbeleving en tevredenheid, omdat wij het erg belangrijk vinden om te weten hoe zij het werk en onze organisatie waarderen en hoe tevreden zij erover zijn. De laatste keer dat we dit onderzoek hadden gedaan was in 2018.

Resultaten
De resultaten van het onderzoek zijn inmiddels bekend en met gepaste trots kunnen wij met jullie delen dat de algemene tevredenheid is gestegen van een 7,3 in 2018 naar een 8,1 in 2021! De resultaten zijn zeer positief; zowel de respons als de algemene tevredenheid zijn sterk omhoog gegaan sinds het vorige meetmoment in 2018. Behaalden we in 2018 nog een respons van 17%, dit jaar was dat 52%.

Hoe scoren wij?

Scores Mc
Scores MTO DIT en Larex 2021


De algemene tevredenheid over DIT Personeel en Larex wordt dus met gemiddeld een 8,1 gewaardeerd! Dat is een hele mooie uitkomst en daar zijn we als organisatie super trots op.

De belangrijkste redenen die onze medewerkers hebben aangegeven zijn:

  • – De betrokkenheid van onze Account-/Regiomanagers;
  • – Goed contact;
  • – Alles is goed geregeld (juiste spullen en informatie);
  • – Altijd werk;
  • – Variatie in het werk.

Uiteraard zijn er ook altijd punten waarop we als organisatie nog kunnen verbeteren. Het inzichtelijk krijgen van deze punten is dan ook zeer waardevol. En goed nieuws, aan al deze verbeterpunten wordt op inmiddels gewerkt!