Wij ‘draaien’ door

Het coronavirus (COVID-19) blijft zich nog steeds wereldwijd verspreiden, hierdoor moeten we de getroffen maatregelen blijven toepassen. Zoals de 1,5 meter afstand. Op sommige werkplekken is dat lastig, zeker als je als vakman op locatie bij een opdrachtgever aan het werk bent. Ondanks alles, gaan veel projecten binnen de Bouw, Techniek, Metaal en Schildersbranche gelukkig nog door. En wij zijn er trots op jou, en al onze vakmensen die zich blijven inspannen, juist nu. Wij ‘draaien’ dus door, ondanks alles.

Goed om te weten
Bij DIT Holding volgen we het advies van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). We maakten bijvoorbeeld een poster voor onze werknemers met alle richtlijnen, deze kun je hier vinden. Verder goed om te weten:

  • Onze medewerkers vanuit huis werken als dit mogelijk is. En zijn dus altijd bereikbaar voor vragen.
  • De afdeling Verloning & Facturatie tijdelijk met minder bezetting werkt. Dit betekent dat zij nog steeds alle vragen van onze werknemers kunnen beantwoorden, maar de reactietijd kan misschien iets langer zijn. Wij vragen hiervoor begrip.

Nieuwe vakmensen aannemen
Ook blijven we bij DIT en Larex bereikbaar voor sollicitanten. Het is helaas niet mogelijk om intakegesprekken in te plannen zoals we dat normaal doen, daarom voeren onze recruiters deze gesprekken nu telefonisch.