Over DIT Holding.

Wie wij zijn en wat wij doen

Jouw talent is ons fundament

Bemiddeling van vakkrachten sinds 1992

DIT Holding bestaat uit de labels: DIT Personeel en Larex. Samen hebben we 30 jaar ervaring in het uitzenden en detacheren van technische (EU) vakkrachten. Dat doen we in de Techniek, Bouw, Metaal en Schildersbranche.

We hebben een landelijke dekking met 14 vestigingen in heel Nederland waardoor we regionaal actief zijn en de lokale markt kennen. Vanuit het hoofdkantoor in Waardenburg en de vestiging in Deventer ondersteunen we de overige vestigingen op het gebied van Verloning & Facturatie, Administratie, HR, Facilitair, Recruitment en Marketing. Onze drie wervingskantoren in Polen en Roemenië pakken de werving van eu-vakkrachten volledig op. 

DIT Personeel

Bemiddeling van Nederlandse vakkrachten

Bij DIT Personeel zijn we sinds 1992 gespecialiseerd in het uitzenden en detacheren van vakkrachten. Daarnaast bestaat de dienstverlening uit werving & selectie, collegiale in- en uitleen, opleiden en advisering op HR en MVO-SROI gebied. De teams op de vestigingen in heel Nederland zijn thuis in de regio. Commerciële collega’s kennen hun klanten en vakkrachten als geen ander en verbinden de kandidaten aan opdrachten en projecten die bij hen passen.

Larex

Bemiddeling van EU vakkrachten

De teams van Larex in Deventer en Polen hebben jarenlange ervaring met het bemiddelen van vakkrachten uit heel Europa. Met name uit Polen, Roemenië, Slowakije, Tsjechië en Hongarije. De dienstverlening bestaat naast uitzenden en detacheren van EU vakkrachten ook uit het voorzien in gecertificeerde huisvesting. Naast commerciële collega’s in het veld zijn de Business Coördinatoren het aanspreekpunt voor onze EU vakkrachten in hun eigen taal.

Onze kernwaarden

Ondernemerschap

Wij omarmen een ondernemende en proactieve geest; zowel bij voorspoed als tegenslag nemen wij zelf de regie.

Daadkracht

Wij handelen snel, doeltreffend, besluitvaardig en vastberaden (we acteren en wachten niet af!).

Betrouwbaar

Wij staan voor integriteit en betrouwbaarheid in al onze relaties en transacties; afspraak is afspraak.

Positief

Wij bevorderen een positieve werkomgeving en kijken positief naar ontwikkelingen in de markt, waarin enthousiasme en optimisme bijdragen aan het succes van onze organisatie en onze mensen.