Over DIT Holding

DIT Holding bestaat uit de labels: DIT Personeel en Larex . Samen hebben we jarenlange ervaring in het uitzenden en detacheren van vakmensen. Dat doen we in de Techniek, Bouw, Metaal en Schildersbranche. We hebben een landelijke dekking met vestigingen in heel Nederland én het buitenland.

Vanuit ons hoofdkantoor in Waardenburg ondersteunen we de vestigingen op het gebied van Verloning & Facturatie, Administratie, HR en Marketing. Met ruim 140 werknemers verdeeld over de 15 vestigingen zijn we regionaal actief en kennen we de lokale markt.

Onze labels
.

Dit Holding Logo Nieuw

Bij DIT Personeel zijn we door jarenlange ervaring gespecialiseerd in het uitzenden en detacheren van vakmensen. Daarnaast bestaat de dienstverlening uit werving & selectie, collegiale in- en uitleen, opleiden en advisering op HR en MVO-SROI gebied. De teams op de vestigingen in heel Nederland zijn thuis in de regio. Commerciële collega’s kennen hun klanten en vakmensen als geen ander, en recruiters weten de juiste kandidaten te vinden.

Larex Logo nieuw

De teams van Larex in Deventer hebben jarenlange ervaring met het bemiddelen van vakmensen uit heel Europa. Met name Roemenië, Polen, Slowakije, Tsjechië en Hongarije. De dienstverlening bestaat naast uitzenden en detacheren dan ook uit het voorzien in gecertificeerde huisvesting. Naast commerciële collega’s in het veld zijn de collega’s van Sales Support en Recruitment het aanspreekpunt voor onze EU vakmensen in hun eigen taal.
.