Over DIT Holding

DIT Holding bestaat uit de labels: DIT Personeel, Larex en Persolvo. Samen hebben we jarenlange ervaring in het uitzenden en detacheren van vakmensen. Dat doen we in de Techniek, Bouw, Metaal en Schildersbranche. We hebben een landelijke dekking met vestigingen in heel Nederland én het buitenland.

Vanuit ons hoofdkantoor in Waardenburg ondersteunen we de vestigingen op het gebied van Verloning & Facturatie, Administratie, HR en Marketing. Met ruim 150 werknemers verdeeld over de 14 vestigingen zijn we regionaal actief en kennen we de lokale markt.

Onze labels
.

Dit Personeel Logo Voor Jobs

Bij DIT Personeel zijn we door jarenlange ervaring gespecialiseerd in het uitzenden en detacheren van vakmensen. Daarnaast bestaat de dienstverlening uit werving & selectie, collegiale in- en uitleen, opleiden en advisering op HR en MVO-SROI gebied. De teams op de vestigingen in heel Nederland zijn thuis in de regio. Commerciële collega’s kennen hun klanten en vakmensen als geen ander, en recruiters weten de juiste kandidaten te vinden.

Larex Logo Blauw Grijs 2 Site 2

De teams van Larex in Deventer hebben jarenlange ervaring met het bemiddelen van vakmensen uit heel Europa. Met name Roemenië, Polen, Slowakije, Tsjechië en Hongarije. De dienstverlening bestaat naast uitzenden en detacheren dan ook uit het voorzien in gecertificeerde huisvesting. Naast commerciële collega’s in het veld zijn de collega’s van Sales Support en Recruitment het aanspreekpunt voor onze EU vakmensen in hun eigen taal.
.

Logo Persolvo Payroll Met Garanties Voor Jobs

Persolvo is specialist in payrolling in de technische sectoren. De dienstverlening gaat verder dan payrolling. Administratie en verloning nemen we uit handen, en beantwoorden vragen op het gebied van HR.