Over DIT Holding

DIT Holding bestaat uit de labels: DIT Personeel en Larex . Samen hebben we 30 jaar ervaring in het uitzenden en detacheren van technische (eu) vakkrachten. Dat doen we in de Techniek, Bouw, Metaal en Schildersbranche. We hebben een landelijke dekking met vestigingen in heel Nederland én het buitenland.

Vanuit ons hoofdkantoor in Waardenburg ondersteunen we de vestigingen op het gebied van Verloning & Facturatie, Administratie, HR en Marketing. Met ruim 140 medewerkers verdeeld over de 14 vestigingen in Nederland en 1 in Polen zijn we regionaal actief en kennen we de lokale markt.

Onze labels
.

Dit Holding Logo Nieuw

Bij DIT Personeel zijn we sinds 1992 gespecialiseerd in het uitzenden en detacheren van vakkrachten. Daarnaast bestaat de dienstverlening uit werving & selectie, collegiale in- en uitleen, opleiden en advisering op HR en MVO-SROI gebied. De teams op de vestigingen in heel Nederland zijn thuis in de regio. Commerciële collega’s kennen hun klanten en vakkrachten als geen ander en verbinden de kandidaten aan opdrachten en projecten die bij hen passen.

Larex Logo nieuw

De teams van Larex in Deventer en Polen hebben jarenlange ervaring met het bemiddelen van vakkrachten uit heel Europa. Met name uit Polen, Roemenië, Slowakije, Tsjechië en Hongarije. De dienstverlening bestaat naast uitzenden en detacheren van EU vakkrachten ook uit het voorzien in gecertificeerde huisvesting. Naast commerciële collega’s in het veld zijn de collega’s van Sales Support het aanspreekpunt voor onze EU vakkrachten in hun eigen taal.
.