Dit zijn onze collega's.

Wij gaan voor kwaliteit

Ontmoet onze collega's

Werving, selectie én opleiden van vakkrachten zit ons in de genen, al ruim 30 jaar. Onze collega’s zijn dan ook thuis in de vakgebieden waarin wij actief zijn. Wij kennen de markt, onze opdrachtgevers en vakkrachten. Daarbij staan er vier kernwaarden centraal in ons werk: ondernemerschap, daadkracht, betrouwbaar en positief.

Vanuit 16 vestigingen, waaronder een in Polen en twee in Roemenië, zetten wij ons als een groot team in om vakkrachten en opdrachtgevers aan elkaar te verbinden. Het opbouwen van klantrelaties en de werving van vakkrachten zijn daarbij onze kerntaken. Op ons hoofdkantoor in Waardenburg ondersteunen de stafafdelingen de salesteams die landelijk en lokaal actief zijn. 

Benieuwd naar onze medewerkers? Twee collega’s vertellen je graag over hun functie bij DIT en Larex.

Accountmanager Sheila

Van Recruiter naar Accountmanager bij DIT Personeel

Sheila is bij DIT gestart als Recruiter bij Metaal Noordoost en inmiddels doorgegroeid naar de functie van Accountmanager. Naast het werven van vakkrachten is zij ook verantwoordelijk voor het contact met de opdrachtgevers.

Accountmanager Daan

EU vakkrachten verbinden aan opdrachtgevers

Daan is Accountmanager Metaal bij Larex. Vanuit Deventer verbind hij EU vakkrachten aan opdrachtgevers die actief zijn in de metaalbranche. Regelmatig op pad gaan om de opdrachtgevers maar met name de vakkrachten te bezoeken hoort daar zeker bij.

Kom bij DIT Holding werken

En maak het volgende personeelsfeest mee!

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's met dezelfde passie en enthousiasme als ons. Commerciële toppers, creatieve recruiters, administratieve ondersteuners en inspirerende managers. Collega's die stuk voor stuk hun bijdrage leveren en waarmee we samen DIT Holding vormen. Herken jij jezelf hierin? Bekijk dan de actuele vacatures!