DIT zijn onze collega’s

Werving, selectie én opleiden van vakmensen zit ons in de genen. Onze collega’s zijn dan ook thuis in de vakgebieden waarin wij actief zijn. Wij kennen de markt, onze klanten en medewerkers. Daarbij staan er vier kernwaarden centraal in ons werk: verbindend, professioneel, flexibel en vooruitstrevend.

Benieuwd naar onze medewerkers? Leer ze dan snel kennen, enkele collega’s vertellen je graag over hun werk, welke eigenschappen je nodig hebt om bij DIT te werken én waarom zij bij DIT werken!

Stijn, Regiomanager Bouw

Stijn is Regiomanager van Bouw Oost bij DIT Personeel. Vanuit het oosten van ons land stuurt hij zijn team van Accountmanagers en Recruiters aan. Samen werken ze aan hun doel om vakmensen te verbinden aan DIT en daarmee klanten te voorzien in hun personeelsbehoefte.

Sheila, Recruiter Metaal

Sheila is Recruiter bij Metaal Noordoost. Binnen haar team is zij het eerste aanspreekpunt voor sollicitanten. Ze zet vacatures uit, werft online en offline naar vakmensen, voert sollicitatiegesprekken en stemt met het team af waar een kandidaat aan moet voldoen.

Joost, Accountmanager

Joost is in deze video nog Accountmanager bij Bouw Oost. Inmiddels heeft hij te stap gemaakt naar Regiomanager en stuurt hij Bouw Midden aan. Door zijn ervaring als Accountmanager kent hij de branche, de klanten en medewerkers. De contacten met hen onderhouden en zorgen dat beide partijen tevreden zijn is een van belangrijkste taken binnen de functie van Accountmanager.