DIT zijn onze collega’s

Werving, selectie én opleiden van vakmensen zit ons in de genen, al 30 jaar. Onze collega’s zijn dan ook thuis in de vakgebieden waarin wij actief zijn. Wij kennen de markt, onze opdrachtgevers en vakkrachten. Daarbij staan er vier kernwaarden centraal in ons werk: verbindend, professioneel, flexibel en vooruitstrevend.

Benieuwd naar onze medewerkers? Twee collega’s laten je zien wat hun functie bij DIT en Larex inhoud.

Accountmanager Sheila van DIT

Sheila is bij DIT gestart als Recruiter bij Metaal Noordoost en inmiddels doorgegroeit naar de functie van Accountmanager. Naast het werven van vakkrachten is zij ook verantwoordelijk voor het contact met de opdrachtgevers.

Accountmanager Daan van Larex

Daan is Accountmanager Metaal bij Larex. Vanuit Deventer verbind hij EU vakkrachten aan opdrachtgevers die actief zijn in de metaalbranche. Regelmatig op pad gaan om de opdrachtgevers maar met name de vakkrachten te bezoeken hoort daar zeker bij.

Collega’s vestiging Schiedam

Op de vestiging Schiedam van DIT zijn de collega’s dagelijks bezig met het plaatsen van vakkrachten in de Techniek en Bouw. Naast het doorplannen van huidige vakkrachten zijn zijn ook op zoek naar nieuwe werknemers om aan de vraag van opdrachtgevers te kunnen voldoen.