Stage lopen bij DIT Holding.

Als je geen koffie wilt halen

Stagiaires vertellen hun verhaal

Laat zien waar jouw talent ligt

Naast de 150 professionals die werkzaam zijn op één van de vestigingen van DIT Holding hebben we ook met regelmaat stageplaatsen beschikbaar. Voor verschillende vakgebieden zoals Recruitment, Commerciële Economie, HR, Marketing en Finance. En als stagiair laten we je niet alleen maar kopiëren en koffiezetten, wij gaan je zoveel mogelijk leren. Wij geven je een kijkje in ons werkveld en geven je een basis voor je toekomstige carrière.

Dat beloven we niet alleen, dat maken we ook waar!

Afstudeerstage Marketing & Communicatie

Voor haar opleiding International Business ging Channa opzoek naar een passende afstudeerstage. Een combinatie van haar studie richting van marketing en communicatie en haar interesse voor de sector bouw en techniek wou zij graag combineren. Zo is Channa met haar zoektocht bij DIT terecht gekomen.

Lees het stageverhaal van Channa:

Channa

Stage Finance & Control

Voor de opleiding Finance & Control aan de Avans Hogeschool in Den Bosch zocht Robbie een derdejaars stageplaats. Robbie ging niet direct voor de eerste de beste stageplaats. In zijn zoektocht was hij selectief en daardoor kwam hij uiteindelijk op de site van DIT Holding terecht. Een sollicitatie op de vacature voor Stagiair Control volgde daarna snel. Robbie: “Het allereerste gesprek was heel erg persoonlijk en de klik was er meteen en ik zag bij DIT genoeg kansen om te kunnen groeien als persoon.“

Lees het stageverhaal van Robbie:

Robbie

Afwisseling op de afdeling Marketing & Communicatie

Studeren in coronatijd betekende voor veel studenten vanuit huis lessen volgen. Dat vergt discipline en doorzettingsvermogen. En daarbij kwam ook nog een challenge voor het nieuwe schooljaar om de hoek kijken, het vinden van een stageplaats. Zo ook voor Larissa, derdejaarsstudent International Business & Management aan de Hogeschool Rotterdam. Maar na haar sollicitatie bij DIT zei haar gevoel gelijk ‘ja’. En wij ook!

Lees het stageverhaal van Larissa:

Larissa

Van stagiair naar Junior Controller

Bekijk onze technische vacatures

Binnenkomen als afstudeerstagiair op een georganiseerde, professionele afdeling waar het tempo hoog ligt en je volop kansen krijgt om jezelf te bewijzen. ‘Vanuit de schoolbanken voelde dat als een sneltrein waarin ik mee mocht rijden en gelijk het niveau bepaalde voor de start van mijn toekomstige carrière’, aldus Thomas Schreuders, inmiddels afgestudeerd hbo’er en werkzaam bij DIT Holding als Junior Controller.

Lees het stageverhaal van Thomas:

Thomas