Stage lopen bij DIT Holding

Naast de 150 professionals die werkzaam zijn op één van de 15 vestigingen van DIT Holding hebben we ook met regelmaat stageplaatsen beschikbaar. Voor verschillende vakgebieden zoals Recruitment, Commerciële Economie, HR, Marketing en Finance. En als stagiair bij DIT laten we je niet alleen maar kopiëren en koffiezetten, wij gaan je zoveel mogelijk leren. Wij geven je een kijkje in ons werkveld en geven je een basis voor je toekomstige carrière.

Dat beloven we niet alleen, dat maken we ook waar!

Stagiaires DIT vertellen hun verhaal

Channa – Afstudeerstage Marketing & Communicatie

Voor haar opleiding International Business ging Channa opzoek naar een passende afstudeerstage. Een combinatie van haar studie richting van marketing en communicatie en haar interesse voor de sector bouw en techniek wou zij graag combineren. Zo is Channa met haar zoektocht bij DIT terecht gekomen. Lees haar verhaal ‘Afstudeerstage met een internationaal karakter!’

Channa Hol


Robbie – Meewerkstage Finance & Control

Voor de opleiding Finance & Control aan de Avans Hogeschool in Den Bosch loopt Robbie stage bij de afdeling control. Lees hier hoe zijn eerste weken zijn bevallen ‘Stage lopen én groeien als persoon’.

Zonder Logo Robbie Stageverhaal 1


Ingenomi – Afstudeerstage Marketing Employer Branding & Social Media

Voor de opleiding Communicatie & Multimedia Design aan de Hogeschool Rotterdam loopt Ingenomi stage op de afdeling Marketing & Communicatie. Lees hier hoe haar eerste weken zijn bevallen: Afstuderen met een creatieve impuls.

Ingenomi

Larissa – Meewerkstage Marketing & Communicatie

Studeren in coronatijd betekende voor veel studenten vanuit huis lessen volgen. Dat vergt discipline en doorzettingsvermogen. En daarbij kwam ook nog een challenge voor het nieuwe schooljaar om de hoek kijken, het vinden van een stageplaats. Zo ook voor Larissa, derdejaarsstudent International Business & Management aan de Hogeschool Rotterdam: Afwisseling op de afdeling Marketing & Communicatie.

Larissa


Thomas – Afstudeerstage Finance & Control 

Na zijn afstudeerstage op de afdeling Control is Thomas bij DIT blijven werken. Hij vertelt je graag hoe zijn stage bij ons heeft ervaren. Lees hier zijn verhaal ‘Van stagiair naar Junior Controller‘.